Ciuperci Champignon - Agaricus

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu noi mergeţi la sigur - Proiect ciupercărie cu diferit grad de automatizare.
 Ciupercile champignon necesită un substrat organic, existând riscul unor contaminări rapide cu dăunători, a căror acţiune reduce semnificativ producţia, diminuând profitul. Prin asistenţa oferită vom alege împreună varianta optimă de obţinere a unui compost de calitate, în funcţie de materiile prime utilizate.
Ciuperca Agaricus Champignon

Cultura ciupercilor din specia Agaricus, cunoscute sub numele de "champignon", s-a axat în ţara noastră, preponderent pe cultura ciupercii Agaricus Bisporus, raspândită sub denumirea de "champignon", însă foarte profitabile s-au dovedit şi Agaricus Edulis, şi Agaricus Blazei.

Cresterea ciupercilor Champignon se desfasoara in ciupercarii cu un grad mare de automatizare si mecanizare. Impreuna vom stabili solutia tehnica optima, asigurand echipamente performante, inclusiv recoltare automata.

Cresterea ciupercilor champignon este o afacere deosebit de rentabilă, cu desfacere asigurată atât la restaurante şi magazine de specialitate, cât şi industrial.

Agaricus Bisporus
Agaricus Bisporus este o ciupercă de cultură, albă sau crem, cu un regim termic criofil, necesitând la fructificare temperaturi relativ scăzute, în marja a 12°-18° C. Cu sprijinul mai multor producători de miceliu, care au insitat pe această specie, a reuşit să deţină supremaţia producţiei din familia Agaricus, în ciuda costurilor relativ ridicate pentru menţinerea temperaturii scăzute, faţă de Agaricus Edulis şi a calităţilor inferioare faţă de Agaricus Blazei. Creşterea ciupercilor champignon reprezintă începutul unor afaceri cu ciuperci de succes.
Agaricus Edulis, este o ciupercă de cultură, de culoare albă, termofilă, cunoscută sub denumirea de "Bulgare de zapada", datorită faptului că suprafaţa pălăriei este netedă, cuticula fără scuame, necesitând la fructificare temperaturi mai ridicate faţă de Bisporus, în marja a 23° – 25° C. Prezintă un randament mai ridicat în privinţa costurilor, faţă de Bisporus, fiind şi mai rezistentă ca aceasta la virusuri. Se recomandă în afaceri cu ciuperci.
Agaricus Edulis
Agaricus Blazei
Agaricus Blazei este o ciupercă albă, termofilă, are suprafaţa netedă, fară scuame, palaria prezentând unele neregularităţi şi o mică concavitate în centru, aspect ce o deosebeşte la prima vedere de Bisporus şi Edulis, necesitând temperaturi ideale între 21° –26° C. Este cunoscută sub denumirea de "God’s Mushroom", ciuperca zeului, datorită proprietăţilor medicinale vestite ce i se atribuie, din vechi timpuri, în Brazilia şi Japonia. La noi în ţara, în prezent nu se cultivă, fiind o reală preocupare pentru noi, şi un success garantat pentru cultivatorii care dau dovadă de iniţiativă, asigurând un succes în afaceri.
Caldura ieftina economie combustibil
 Cultura ciuperci Agaricus Bisporus - Champignon - , Portobello, Crimini.
Va rugam sa ne contactati, pentru a primii  răspuns la intrebari legate de cultura ciuperci si ciupercarii:
Ce teren este necesar pentru ciupercari, dimensiuni amplasament ciupercarie, cum se infiinteaza o cipercarie, informatii despre cultivarea ciupercilor, fonduri europene ciupercarii moderne intensive, cum pot sa deschid o crescatorie de ciuperci, Ce constructii am nevoie pentru o crescatorie de ciuperci si cati bani ar costa, cultura ciuperci shampinion, conditii cultivare si crestere sampinion,  etc.
Самая свежая информация lose weight fast pills тут. . Chair of biomedical technical systems Vladimir Petruk en.president.az/articles/10679. . Vladimir Petruk ile ilgili haberler Petruk. . Evgeny mariya evgeny novitsky. . Evgeny mariya evgeny novitsky.